MENUOver ons

Contact

Vacatures

 over ons

 

Hoe werken wij?

 

Artico Interieur draagt op verschillende manieren bij tot de realisatie van een project. De interieurarchitect levert ons de plannen en wij voeren deze uit. Met onze ervaring kunnen wij zowel de architect als de klant bijstaan met deskundig advies. De kwaliteit van het afgeleverde werk komt op de eerste plaats.

Artico Interieur kan ook optreden als hoofdaannemer voor de realisatie van een totaalproject. In dit geval doen wij voor de verschillende partijen de volledige coördinatie, verzorgen we de planning en garanderen we dat de werken voldoen aan de gestelde kwaliteitscriteria.

ONS VERHAAL

Artico Interieur startte in 1994 als een schrijnwerkerij en groeide al snel uit tot een professionele speler op de interieurmarkt. Onze specialisaties zijn totaalprojecten maar ook voor kleinere projecten ben je bij ons aan het juiste adres. Wij vertrekken altijd vanuit de specifieke behoeftes van onze klanten en bouwen zo samen jouw interieur.

We hebben onze eigen schrijnwerkerij met een uitgebreid machinepark waaronder de modernste machines. In het atelier werken 12 ervaren schrijnwerkers en op kantoor 5 medewerkers.

Wij garanderen altijd een professionele service met de nadruk op kwaliteit, duurzaamheid en een strikte uitvoeringstermijn. Wij mogen algemene bouwwerken uitvoeren tot een aannemingsbedrag klasse 4 en we hebben de nodige erkenningen voor de meest uitgebreide interieurrealisaties.

 

Artico Interieur

Contacteer ons

telefoon

+32 (0) 11 60 31 00

Adres

Europark 1017 – 3530 HOUTHALEN

Mail

info@articointerieur.be

ONDERNEMINGSNUMMER/BTW

BE 0451 552 519